Τα καθαρά Μαθηματικά είναι, κατά κάποιο τρόπο, η ποίηση των λογικών ιδεών.

 Ποιο μάθημα σ'αρέσει πιο πολύ

  • μαθηματικά κατεύθυνσης (45.5%) – 5 Votes
  • άλγεβρα (54.5%) – 6 Votes
  • γεωμετρία (0%) – 0 Votes
Total votes:11
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το Μαθηματικό Κέντρο "Αλέξανδρος Τσελίδης" εξειδικεύεται, όπως άλλωστε υποδεικνύει και η ονομασία του, στα Μαθηματικά. Πρόκειται για ένα δημιούργημα που εστιάζει αποκλειστικά και μόνο στα Μαθηματικά, όχι απλά ως μάθημα αλλά ως φιλοσοφία και τρόπο σκέψης.

Κύριο μέλημά μας είναι επομένως να θέσουμε από νωρίς γερές βάσεις και να καλλιεργήσουμε την κριτική σκέψη του μαθητή. Για να το καταφέρουμε αυτό, διαβάζουμε πολύπλευρα και σε βάθος την ύλη, μέχρι η γνώση να γίνει κτήμα.

Με μια σειρά σημειώσεων - δικών μας εκδόσεων - που δίνονται δωρεάν στους μαθητές μας και περιέχουν: πλήρη ανάπτυξη της θεωρίας, τυπολόγια, κριτήρια αξιολόγησης και μια πλούσια συλλογή επιλεγμένων ασκήσεων από την Ελληνική και Διεθνή βιβλιογραφία, θέματα εξετάσεων διαφόρων διαγωνισμών, Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας και Μαθηματικών Ολυμπιάδων, υπερκαλύπτουμε τις σύγχρονες μαθηματικές απαιτήσεις των εξετάσεων.

Με αγάπη λοιπόν για τα Μαθηματικά, πολυετή εμπειρία, αφοσίωση στο μαθητή, υπευθυνότητα απέναντι στο γονένα, σκληρή δουλειά και ευχάριστο κλίμα, προσφέρουμε ένα άριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον, προετοιμάζοντας ταυτόχρονα τους μαθητές μας για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.